آغاز به کار سامانه پنجره واحد مدیریت زمین در استان کرمان

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: سامانه مدیریت پنجره واحد مدیریت زمین، در حقیقت به معنای بهره گیری از دانش روز برای مدیریت اراضی خواهد بود و ظرفیتی را برای نظارت الکترونیکی بر عرصه های دولتی و منابع طبیعی در اختیار مدیران قرار می دهد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ حجت الاسلام و المسلمین ابراهیم حمیدی در آیین رونمایی از سامانه مدیریت پنجره واحد مدیریت زمین استان کرمان اظهار کرد: این سامانه در حقیقت به معنای بهره گیری از دانش روز برای مدیریت اراضی خواهد بود و ظرفیتی را برای نظارت الکترونیکی بر عرصه های دولتی و منابع طبیعی در اختیار مدیران قرار می دهد.

وی با تاکید بر ارجحیت اقدامات پیشگیرانه بر اقدامات برخوردی در حوزه زمین خواری، عنوان کرد: اگر در گذشته در حوزه پیشگیری از تصرفات غیرقانونی اراضی اقدامات لازم انجام شده بود، امروز با مشکلات عدیده ای روبرو نبودیم.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با اشاره به این مطلب که نباید اجازه داد اراضی دولتی مورد تاخت و تاز و تصرف قرار گیرد که مجبور به برخوردهای بعدی و قلع و قمع مستحدثات واقع در این اراضی باشیم، تاکید کرد: در راستای مبارزه با تصرف غیرقانونی اراضی ملی و دولتی، اقدامات علمی و تحقیقاتی خوبی مبتنی بر دانش روز انجام شده اما هنوز تا رسیدن به نقطه رضایت بخش در این حوزه فاصله داریم و باید کارهای بیشتری انجام شود.

حجت الاسلام و المسلمین حمیدی بیان کرد: یکی از بهترین کارهایی که برای مبارزه با زمین خواری و تصرف اراضی دولتی و ملی انجام شده، راه اندازی سامانه پنجره واحد مدیریت زمین است که بر مبنای آن نظارت ها در عرصه های منابع طبیعی و اراضی دولتی افزایش می یابد تا از تصرف اراضی دولت پیشگیری و جلوگیری شود.

وی افزود: اقداماتی که در سال های گذشته توسط مجرمان و افراد سودجو در حوزه تصرف اراضی دولتی و ملی شکل گرفته، نگران کننده است و باید همت ملی در این حوزه شکل گیرد تا تمامی متولیان پای کار بیایند تا این مسئولیت و ماموریت به نحو شایسته ای حفظ شود.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان ضمن بیان این مطلب که یکی از اولویت های قوه قضاییه، مبارزه با زمین خواری است، تاکید کرد: جلسات و کارگروه های متعددی به این منظور اجرای این ماموریت ها در قوه قضاییه تشکیل شده است.

حجت الاسلام حمیدی یادآور شد: قوه قضائیه بر مبنای تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و اسناد بالادستی، ماموریت مبارزه با زمین خواری را به صورت جدی دنبال می کند و هدف اصلی اقدامات انجام شده در این حوزه آن است که بتوانیم مناطبع طبیعی و عرصه های دولتی را به عنوان یک سرمایه ملی حفظ کرده و ضمن بهره برداری صحیح از این اراضی، از آنها حراست کنیم تا در اختیار نسل های آینده قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه قوه قضائیه وظیفه برخوردی دارد و در این زمینه پرونده ها باید با سرعت و کیفیت رسیدگی شده و آرای صادره نیز با سرعت اجرایی شود، خاطرنشان کرد: دادستان ها نیز باید دستورات لازم را به مدیران بدهند و سایر مدیران نیز در حوزه مسئولیت های خود با پشتیبانی دستگاه قضایی به نحوی اقدام کنند که از تصرف اراضی جلوگیری شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha